Skip to content
Menu

Over EPIC

Kiezen voor een EPIC future

Bij Epic Recruitment staan we bekend om onze persoonlijke benadering en ons streven naar kwaliteit. We hechten waarde aan transparante communicatie en zorgen ervoor dat zowel werkgevers als werknemers gedurende het hele wervingsproces op de hoogte blijven. Ons doel is om duurzame relaties op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes.

Werving

We nemen de tijd om de bedrijfscultuur en specifieke behoeften van elke organisatie te begrijpen.

Selectie

Ons team van ervaren recruiters & HR-specialisten zorgen ervoor dat we snel en efficiënt de juiste kandidaten kunnen voorstellen.

HR advies

Ons doel is om duurzame relaties op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes.

epic ellie tr

Let’s meet EPIC Ellie!

Maak kennis met onze mascotte, Epic Ellie! Ze is de sprankelende ziel van ons team en brengt altijd een vleugje magie in ons werk. Met haar ontembare energie en charme steelt ze de show! Als een ware talentontdekker, gaat Epic Ellie op avontuur om de verborgen parels van de professionele wereld te vinden. Ze heeft een neus voor uitzonderlijk talent en laat geen steen onberoerd!

epic super - klein

Betoverende bron van positiviteit

Met haar sprankelende persoonlijkheid en aanstekelijke enthousiasme weet Ellie iedereen te betoveren. Ze is de bron van positiviteit en inspiratie waar we allemaal naar op zoek zijn!

Energieke avonturier

Maar Ellie is niet alleen serieus in haar werk. Ze houdt ook van het leven buiten de kantoren! Of ze nu dansend door het kantoor zwiert of avontuurlijke uitdagingen aangaat, haar energie is ongeëvenaard. Ze is altijd in voor plezier en staat garant voor geweldige herinneringen!

Epische matchmaker

Met Epic Ellie aan onze zijde voelen we ons onverslaanbaar. Haar scherpzinnigheid en inzicht zijn van onschatbare waarde bij het vinden van de perfecte match tussen talent en kansen. Ze maakt rekrutering tot een epische ervaring!

Meet the team!

Ellie - Mascotte EPIC

Ellie - Mascotte EPIC

Maak kennis met onze mascotte, Epic Ellie! Ze is de sprankelende ziel van ons team en brengt altijd een vleugje magie in ons werk. Met haar ontembare energie en charme steelt ze de show! Als een ware talentontdekker, gaat Epic Ellie op avontuur om de verborgen parels van de professionele wereld te vinden. Ze heeft een neus voor uitzonderlijk talent en laat geen steen onberoerd!

Babette - CEO EPIC

Babette - CEO EPIC

Babette Van der Horst is het gezicht van EPIC. 28 jaar oud en mama van 2 kids. Fashion lover, hardloopster en ondernemer.  Het is belangrijk om de juiste match te vinden tussen werkgever en werknemer. Babette gelooft in de kracht van persoonlijke aandacht en een zorgvuldige benadering bij het werven en plaatsen van nieuwe mensen. Het vinden van een match is meer dan alleen het zoeken van vaardigheden en ervaringen van een bepaalde functie. Het gaat ook om de persoonlijkheid, de waarden en de cultuur van zowel de werkgever als de werknemer. Met deze filosofie hebben Toon en Babette EPIC opgericht.

Toon - CEO Tooniko & COO EPIC

Toon - CEO Tooniko & COO EPIC

Dit is Toon Wouters , CEO van EPIC Recruitment, maar ook van Tooniko Dakmaterialen. Of het nu gaat om het opbouwen van een nieuw bedrijf of het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever, Toon is altijd vastberaden om te slagen. Met zijn doorzettingsvermogen, toewijding en passie voor het vak, is hij een inspiratie voor velen en een voorbeeld van wat er mogelijk is als je ergens voor gaat en je hart erin legt.

“Een goede samenwerking tussen teamleden is essentieel voor het behalen van succes en het bereiken van gestelde doelen. “ Dankzij Toon’s leiderschap en toewijding, weet hij anderen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Maité - HR Advisor

Maité - HR Advisor

Dit is Maité, HR Advisor van EPIC. Met 12 jaar ervaring in de uitzendsector heeft ze diepgaande kennis van wetgeving en personeelszaken. Uitgebreide ervaring in zowel rekrutering als klantenondersteuning.  

“Puur werkgeluk is wat je krijgt wanneer jouw jobinhoud en de waarden van het bedrijf waarvoor je werkt aansluiten bij jouw eigen drijfveer.”

Bij EPIC helpt Maité om het beste talent te vinden en te matchen met werkgevers, terwijl ze ook advies geeft over complexe HR-vraagstukken. We zijn blij haar in ons team te hebben en kijken uit naar de geweldige dingen die we samen zullen bereiken!

Natascha - HR & Recruitment verantwoordelijke

Natascha - HR & Recruitment verantwoordelijke

Dit is Natascha, onze HR-Recruitment verantwoordelijke voor Epic, heeft ruim 5 jaar ervaring in de uitzendsector. In haar rol zal ze verantwoordelijk zijn voor het vinden en selecteren van talent voor onze organisatie evenals het opbouwen en onderhouden van klantrelaties. Met haar uitgebreide ervaring heeft ze een scherp oog voor het identificeren van geschikte kandidaten en het voeren van effectieve selectiegesprekken. Natascha is een waardevolle aanwinst voor het opbouwen van ons team bij Epic.

 

“Een succesvolle match begint altijd met een diepgaand gesprek. Als dat goed zit, zijn de rest slechts formaliteiten.”

 

 

Onze visie

Bij Epic Recruitment staan we bekend om onze persoonlijke benadering en ons streven naar kwaliteit. We hechten waarde aan transparante communicatie en zorgen ervoor dat zowel werkgevers als werknemers gedurende het hele wervingsproces op de hoogte blijven.

Competentie-indicatoren

Ervaring & Vaardigheden
Probleemoplossend vermogen
Communicatieve vaardigheden

Functieprofiel

Opleiding & kwalificaties
Jobfit
Leiderschapspotentieel
match score

Op zoek naar de beste match?

Ben je een werkgever die op zoek is naar de perfecte aanwinst voor je team? Of ben je een getalenteerde professional die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Epic Recruitment en laat ons je helpen bij het vinden van de ideale match.

Competenties van de kandidaat

Hier letten wij onder andere op bij het selecteren van een geschikte kandidaat. Uiteraard houden wij rekenig met de specifieke behoeften van uw bedrijf, en stellen we slechts iemand voor wanneer wij denken dat deze kandidaat de perfecte match vormt.

Communicatievaardigheden

Effectieve en heldere communicatie voor een goede flow binnen het team

Probleemoplossend vermogen

Analytisch denken en oplossingsgericht handelen

Teamwork

Samenwerken en bijdragen aan een gezamenlijk doel

Leiderschap

Inspireren en motiveren van anderen

epic happy

Flexibiliteit

Aanpassingsvermogen en bereidheid om te leren en te groeien

Organisatorische vaardigheden

Prioriteiten stellen en gestructureerd werken

Klantgerichtheid

Uitstekende service bieden en klanttevredenheid bevorderen